Veľmi podozrievam zdravú výživu ktorú som začal praktikovať od minulého roku za zlepšenie môjho zdravotného stavu.Je to ešte nedávno ked som chodil z dvoma palicami a prejsť 1km mi robilo obrovský problém a ked som ho prešiel mal som dosť na celý deň...potom som už len polihoval lebo bolesť bola silná aj ked som sedel na stoličke.Ráno som začal jesť iba ovocie a večer zeleninu.Obedy ešte doteraz nemám celkom vyriešené pretože niekedy zjem,síce z pocitom viny-čo dom dá.Ale nie je to správne pretože každá potravina v tom ktorom dni má svoje miesto i svoje opodstatnenie.Každý deň ešte kvôli imunite a prospešnému účinku pre malé klby popíjam čaj alebo kávu z huby Reishi.Predtým som bral tabletky Delagil čo je vlastne antimalarikum aby som trochu uvolnil hlavne krčnú chrbticu.Pri týchto tabletkách si ale strašne poškodzujeme zrak a pre človeka ktorí sa moc nemôže hýbať je zrak ohromne dôležitý lebo dáva veľa možností sebarealizácie a človek potom neupadne na duchu.Už po polroku takéhoto počínania som symbolicky odhodil palice do rieky Poprad-niekedy by sa ešte jedna zišla... a vrátil sa k turistike čo mi veľmi pomohlo hlavne pre stratené sebavedomie.A zvládam aj práce v záhrade aj ked záhradu moc nemusím ale pomôžem rodičom ked treba.
Tu môžte prispievať aj vaše osobné skúsennosti zo stravou čo vám robí dobre a naopak.

Niečo o fajčení